Betaling beleid

Tinberdog.nl maakt voor online betalingen, gebruik van de diensten van iDEAL via STRIPE. Ook bieden wij PayPal als betaalvorm aan.    
Wat kost adverteren op Tinberdog.nl?
Adverteren op Tinberdog is grotendeels Gratis voor 3 tot 6 maanden, uitgezonderd het adverteren met puppies, €5 voor 3 maanden en €10 voor 6 maanden. Aan het extra promoten, zoals bovenaan staan met uw product en/of service, extra opvallen met uw advertentie, hier zijn kosten aan verbonden. Deze kosten worden vermeld zodra u er voor kiest om een promotie aan uw advertentie toe te voegen.

Professionals.
Voor professionald en dienstverleners, zoals een (online) dieren winkel, dieren verzorging, handelaren, kennels .etc hiervoor biedt Tinberdog een Business account (Webwinkel) aan, waarmee onbeperkt advertenties kunnen worden geplaatst. Tevens beschikt u over een eigen pagina met persoonlijke opmaak. Lees meer over Tinberdog/business account.Staat uw categorie er niet bij? meld ons dat via het contact formulier en wij zullen alsnog de rubriek toevoegen indien deze voldoet aan onze algemen voorwaarden.
 
Veilig betalen.
Op Tinberdog.nl worden uw betaalgegevens niet bewaard, dat is wel zo veilig!

Pin code bij Creditcard betalingen.
Wanneer u afrekend met een creditcard kan het zijn dat om uw pincode wordt gevraagd. Dit is een extra beveiliging stap die door uw bank wordt gevraagd.
 


Het advertentie plaatsen op Tinberdog.nl draait volledig in de SSL 256 secure omgeving. Hetgeen betekent dat alle gegevens en betalingen voor u goed beveiligd zijn. Dit kunt u controleren door tijdens het plaatsen van een advertentie en het betalingsproces een slotje links boven in de URL van uw browser. Als u op het slotje klikt, krijg u informatie over de beveiligde verbinding.

Onze advertentie tarieven zijn onder voorbehoud en kunnen te allen tijde door ons worden gewijzigd. Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief IVA.

Zie onze voorwaarden en private policy.


© Tinberdog 2023