Dienstverlening Honden services Advertentie 20034

Prijs: Zie omschrijving

Honden service over Betuwe

Hondenuitlaatservice

 

Niet iedereen heeft de mogelijkheid om zijn/ haar hond voldoende bewegingsvrijheid te geven. In onze drukke maatschappij hebben mensen vaak geen tijd of puf om na hun werk nog een eind met hun hond te gaan wandelen. Ook kan de gezondheid van de eigenaar een reden zijn en laat het gewoonweg niet toe om voldoende met de hond te gaan wandelen. Voor deze mensen bestaat onze Uitlaatservice.

Wij halen uw hond tussen 09:00 en 11.00 uur met één van onze speciaal ingerichte bussen bij uw thuis op en nemen uw hond mee naar onze eigen ruim omheinde uitlaatterrein.  Uw hond kan zo'n 1 ½ a  2 uur* lekker rennen, spelen en dollen met soortgenoten onder deskundig toezicht. *(Op koude dagen of bij veel regen korten wij de tijd iets in om ziek worden te voorkomen) Omdat wij met 2 auto's rijden en alleen in de gemeente Overbetuwe en Nijmegen- Noord hebben wij weinig aanrijtijd dus meer speeltijd voor uw hond! Tussen 13.00 en 15.00 uur wordt uw hond weer thuis gebracht. Wij zorgen ervoor dat uw hond op een verantwoorde manier zijn energie kwijt kan en voldaan weer thuis komt. Uw hond wordt hierdoor rustiger en evenwichtiger. Deze vorm van ontspanning (spel) en beweging (sport) komt ook zijn (geestelijke)gezondheid ten goede. Maar daarvoor moet de hond wel minimaal 1 x per week meegaan voor gewenning, ritme en acceptatie door de groep.

De meest gestelde vraag:
"Lopen er geen honden weg?" kunnen wij beantwoorden met: "Dit komt niet voor omdat wij de honden uitlaten op een ruim omheinde speelterrein. Zo kunnen we ook makkelijk rekening houden met de conditie/groei van jonge honden (mogelijk vanaf 20 weken) en de conditie van oudere honden of zwaarlijvige honden.
Wij zorgen ervoor dat uw hond veilig zijn energie kwijt kan in het spelen en moe maar voldaan weer thuis komt. Tijdens warme dagen realiseren wij natuurlijk ook een waterpartij!

Aansprakelijkheid & eerst kennis maken
Eigenaren van een hond blijven aansprakelijk voor hun eigen hond ook al wordt de hond met iemand anders meegegeven. Voor de veiligheid van de hond zelf maar ook voor de andere honden stellen wij het als voorwaarde dat de eigenaren van honden die van onze uitlaatservice gebruik willen maken hun hond:

 jaarlijks volledig gevaccineerd hebben (kennelhoest aanbevolen!)
 met een geldende W.A. verzekering verzekerd
 vriendelijk naar mens en dier
 minimaal 1 x per week wordt meegegeven met de uitlaatservice

Voordat uw hond mee kan met onze uitlaatservice komen wij eerst een keer bij u langs om kennis te maken en uw hond te bekijken of hij/zij qua gezondheid maar ook qua karakter geschikt is om met onze uitlaatgroep mee te kunnen. Uit veiligheid nemen wij geen honden aan die vermeld zijn in de lijst Hoog Risico Honden van de Rijksoverheid. (MET of ZONDER stamboom!) en vanwege conditieproblemen ook geen Engelse Buldoggen. Mocht het blijken dat uw hond agressief reageert naar mens en/of dier kunnen wij geen overeenkomst (schriftelijk vastgelegd) aangaan. Wij streven naar optimale veiligheid voor uw hond maar ook voor de andere honden.

Tijdens het kennismakingsgesprek kunt u uw wensen kenbaar maken zoals; Waar moet de hond worden opgehaald en terug gebracht (keuken, kamer of Garage, wel/geen bench.) eten of geen eten geven etc.

Heeft u nog vragen? Bel of mail ons even!

Regio: Netherlands
Advertentienummer: 20034