Prijs: Zie omschrijving

De Rijdende Trimsalon die naar ú toe komt - Gebit verzorging

Welkom bij de Rijdende Trimsalon
Ik heb een gezellige trimsalon aan huis en heb een haal en brengservice, u hoeft dus niet meer heen en weer te reizen als dat beter uitkomt. Hier zijn natuurlijk wel kosten aan verbonden omdat het mij extra tijd kost. Voor Amersfoort zijn de kosten daarvoor €10. Moet ik verder reizen, dan zijn de kosten €10 + €0,45 per kilometer.

Ook is het mogelijk om uw hond thuis te behandelen, mits de hond niet gewassen hoeft te worden. Ik kan de hond in een door uw gekozen ruimte trimmen. Houd u er rekening mee dat er haren op de grond zullen vallen! Ook buiten is mogelijk (eventueel onder afdakje of iets dergelijks) mits de hond én het weer het toelaten.

Puppy’s eerste keer
Puppy’s kunnen al vanaf 2 maanden een bezoekje brengen aan de trimsalon. Zo kunnen ze wennen aan mij en de salon, worden eventueel al de nageltjes geknipt of de oortjes geplukt en natuurlijk veel geknuffeld en beloond zodat het bezoekje aan de trimsalon juist heel leuk is. Op dit moment kunnen we een afspraak maken voor de volgende trimbeurt en afspreken wat er eventueel zou moeten gebeuren. En de eerste keer dat de pup komt worden geen kosten berekend.

Nieuwe dienst: Gebitsverzorging.
Bijna iedere trimster bekijkt het gebit van de hond. Vooral als het ruikt of als het opvalt dat de hond pijn heeft bij aanraking, checken we het gebit direct. Soms kunnen we niets anders doen dan te adviseren de dierenarts te bezoeken, die dan het gebit moet reinigen. Ik kan wel altijd advies geven over het onderhoud van het gebit en ik kan bij beginnende problemen een oplossing bieden door tandsteen te verwijderen en het gebit te onderhouden bij elke behandeling. De kosten hiervan zijn vanaf 5 tot 15 euro bij een behandeling of 30 euro zonder trimbehandeling.

De Rijdende Trimsalon
033 476****
Regio: Netherlands
Advertentienummer: 20054