Honden artikelen Hondenproducten Advertentie 20096

Prijs: Zie omschrijving

ibizabully - voor unieke & kwalitatieve honden items

Bij ibizabully vindt u een selectie aan hondenartikelen.

Alle artikelen zijn door onszelf getest en akkoord bevonden voordar ze worden aangeboden, zo vindt u bij ons items die u niet in de meeste (standaard) dierenwinkels vindt.

Onze toppers stellen we hier graag aan u voor:

FluffTrough (v.a 19,99)

Een unieke verhoogde voerbak voor u hond. Ontwikkeld voor honden met kortsnuiten maar door vele hondeneigenaren geroemd en pet product van het jaar 2021 geworden (USA)

De FluffTrough is ook beschikbaar in XL variant (grijs en zwart). 

De FluffTrough heeft een uniek ontwerp, ipv rond is de voerbak langwerpig en heeft een open voorzijde. Hierdoor eet uw hond in enen natuurlijke houding waardoor veel eetproblemen verdwijnen. De voerbak bestaat uit een onderstel en losse inlay van foodsave siliconen (kan ik de vriezer, magnetron en vaatwasser) welke geen geuren en bacterien opneemt. Hiermee is de inlay geschikt voor droogvoer als ook KVV. De inlays zijn los bij te bestellen. Inlays beschikbaar in normaal, anti schrok (binge blokker) en een RVS waterinlay. De FluffTrough wkan worden gepersonaliseerd. Ook zijn er verhogingsvoeten beschikbaar om de flufftrough voor elk ras geschikt te maken. 

De watewr en binge blocker inlay zijn nog niet beschikbaar voor de XL. 

GoldenDog autostoelen: (va. 62,50)

De GoldenDog autostoelen zijn gekeurde veiligheidsstoelen (zeer goed door verleigh.org). Met deze autostoelen vervoerd u de hond veilig en comfortabel. Beschikbaar in 4 varianten, 4 kleuren en 4 maten. 

 

Dry Suitical koelvesten: (va 89,-)

Deze koelvesten zijn gepattenteerd en uniek in zijn soort. Daar waar de meeste koelproducten werken door ze in water onder te dompelen (zwaar, kort werkend) is het dry suitical vest gelijk aan de hempden welke gedragen worden door maraton lopers. Door een uniek membraam in het vest ontstaat een verdamongsmechnisme waardoor uw hond 1-3 dagen geniet van verkoeling. Hte vest is lichtgewicht, comfortabel en kan in de washmachine.

 

Innopet dealer:

Ibizabully is dealer van innopet, het Nederlandse merk voor dierenvervoer. Van buggys en wandelwagens tot fietskarren, wij leveren ze allemaal. Omdat het beste product afhangt van uw wensen en soort hond vragen wij u contact met ons op te nemen zodat wij u goed kunnen adviseren. Een buggy van Innopet staat voor een hondenleven aan vrijheid.

 

Naast deze producten vindt u in de shop kleding, smoofle ijsjes, natuurlijke & hypoallergene snacks, spel & speel items zoals de Jolly Soccer bal (bijna onverwoestbaar) en het Jolly Egg.

Ook maakt ibizabully gepersonaliseerde items

 

In de webshop vindt u alle prijzen.

 

 

WashBar Benelux
040 298 ****
Regio: Netherlands
Advertentienummer: 20096