Honden artikelen Hondenwinkel Advertentie 20078

Prijs: Zie omschrijving

Transportkooi voor honden en katten

Transportkooi voor katten en honden overeenkomstig de IATA regelgeving • met wielen voor maat M tot XXL die apart leverbaar zijn • 6 maten beschikbaar. Praktisch.


Maakt het reizen gemakkelijk
Deze transportkooi is zeer gemakkelijk in elkaar te zetten. Ontworpen om gemakkelijk te reizen, zal je verwonderd staan dat ook de voorbereiding en het terug opbergen van de kooi na de reis in een handomdraai gedaan is. Elk artikel wordt geleverd met zijn schroeven en zijn plastic sluitingen. Je kan de transportkooi eveneens gemakkelijk demonteren en opbergen omdat de bovenste en onderste delen in elkaar schuiven zoals Russische popjes. Om gemakkelijk honden die zwaarder zijn als 25kg te vervoeren beschikken de kooien vanaf maat M over sleuven om eventueel wieltjes te installeren.

Ruim
Voor een reis in eerste klas!
De VOYAGER honden- en katten transportbox zal een revolutie teweegbrengen! In de Zolia VOYAGER transportkooi voor honden en katten zal je huisdier de indruk hebben in eerste klasse vervoerd te worden! De box is voorzien van talrijke ventilatieopeningen. Om er zeker van te zijn dat er niets ontbreekt, wordt er bovendien een plastic bakje meegeleverd: hij kan dan eten of drinken tijdens de reis. Duurzaam en verkrijgbaar in vele maten is deze kooi geschikt voor alle honden en katten, of het nu gaat om kitten, volwassen, puppy of zelfs een zeer grote hond (bijvoorbeeld het type Labrador).

Zoomalia
Regio: Frace
Advertentienummer: 20078