Prijs: Zie omschrijving

Dotty’s honden- & kattenpension

Gaat u binnenkort op reis en bent u op zoek naar een honden- en kattenpension in regio Bree om uw huisdieren de beste zorgen te geven? Dan zijn u en uw lievelingsdier aan het juiste adres bij Dotty’s Honden- en Kattenpension. Ons pension is bovendien door de overheid erkend met nummer H K 40701940.

Topvakantie voor uw huisdier
In ons kattenpension en hondenpension zijn alle katten en honden steeds van harte welkom. Wij bieden onze viervoetige gasten de beste logeerfaciliteiten aan en maken hun verblijf tot een prettige belevenis. Ons pension is gevestigd in een rustige en landelijke omgeving, waar het ook voor uw huisdieren vakantie is. Bovendien kan u eveneens in ons trimsalon in Bree terecht om uw hond of kat helemaal te laten verzorgen.

Maak kennis met onze logeerfaciliteiten
Het pension bestaat uit ruime binnen- en buitenkennels, verwarmd in de winter, heerlijk koel in de zomer. Verder beschikken we over moderne installaties waar hygiëne bovenaan staat. Groene speelweiden in een prachtige tuin, waar uw hond naar hartenlust kan ravotten. Ook onze poezen beschikken over een veilig afgesloten buitenruimte om lekker te relaxen in het zonnetje. Speeltjes en krabpalen, verborgen plekjes, een luie stoel, zachte kussentjes – net zoals thuis! Een zacht muziekje en aangepaste decoratie zorgen voor een huiselijke sfeer.

 
Persoonlijke aandacht
Wij nemen met veel liefde de verzorging van uw dier op ons. Zo kan u met een gerust gevoel met vakantie vertrekken. We maken steeds tijd voor een knuffel en sociaal contact. We hebben bovendien een jarenlange ervaring met honden en katten en zijn in het bezit van een diploma ‘uitbater honden- en kattenpension’. Als zelfstandig hondeninstructeur geven wij al verschillende jaren les in hondenschool De Roedel in Helchteren. Een vakkundige verzorging is dus gegarandeerd.

Praktische info voor ophalen en brengen
Het brengen en afhalen van de dieren kan van maandag t.e.m. zaterdag van 10 tot 12 uur en van 17 tot 19 uur. Wij zijn gesloten op zondagen en op feestdagen. Indien gewenst kunnen de dieren door ons opgehaald en teruggebracht worden tegen vergoeding. We rekenen 15 euro per rit + 0,50 euro per kilometer (enkel rit, afstand pension tot uw afhaaladres), berekend volgens routeplanner.

Contacteer ons
Wens u meer informatie over ons honden- en kattenpension in Bree? Neem dan zeker even contact met ons op voor bijkomende inlichtingen of om een plekje in ons pension te reserveren. We staan u graag te woord.

+32 475 47 6****
Regio: Belgium
Advertentienummer: 20024