Prijs: Zie omschrijving

Hét dierenpension “Patmos" te Spijk

Heeft u een verblijfplaats nodig voor uw hond(en) en/of kat(ten)? Kom dan naar Spijk. Dan is “Patmos” hét dierenpension voor u! Wij hebben namelijk 53 hondenkennels én 2 ruime binnenverblijven voor de katten. Wij kunnen onszelf dus een echt honden- en kattenhotel noemen! We liggen heerlijk landelijk in het noorden van Groningen in het mooie Spijk. Neem direct contact op om een verblijf te boeken.


53 hondenkennels met allen een ruim binnenhok en aansluitend een uitloop naar buiten
In de koude maanden verwarmde verblijven
Individuele verblijven en 2 ruime binnenverblijven met buitenrennen voor katten met verschillende ligplekken
Dagelijkse reiniging van alle verblijven
Duidelijke afspraken over verblijf van uw huisdier(en)
Wassen en trimmen tijdens het verblijf mogelijk!
Verblijf tijdens kerst en oud & nieuw mogelijk
Verschillende uitlaatvelden waar de honden meerdere keren per dag worden uitgelaten

Hondenverblijven
We hebben 53 hondenkennels gebouwd waar u hond in kan verblijven. Deze kennels zijn zo ingedeeld dat iedere hond een eigen royaal binnenhok met een aansluitende buitenkennel heeft. Zo heeft uw hond altijd heerlijk de ruimte. Heeft u meerdere honden? Dan kunnen we hen onderbrengen in een speciale kennel voor meerdere honden. Honden van verschillende eigenaren plaatsen we nooit bij elkaar. Ook niet op de uitlaatvelden.

Onze uitlaatvelden zijn van elkaar gescheiden door hekwerk en iedere hond wordt daar, diverse keren per dag, apart uitgelaten. De honden kunnen elkaar wel zien en samen rennen, maar niet bij elkaar komen. Daar hebben we bewust voor gekozen om ruzies en vechtpartijtjes te voorkomen. Sommige honden zijn nu eenmaal een beetje gespannen als ze in een pension zitten en voorkomen is beter dan genezen.  De kennels worden dagelijks gereinigd en in de koudere maanden worden ze verwarmd.

Kattenverblijven
Ook uw katten kunnen bij ons terecht. Wij hebben voor de katten individuele verblijven met toegang tot gezamenlijke binnenverblijven en een overdekte buitenren. Zo hebben uw katten heerlijk de ruimte om rond te rennen, te spelen, zich uit te rekken of gewoon om even lekker te luieren. We hebben namelijk ook een groot aantal ligplaatsen in het verblijf gecreëerd, zodat iedere kat even lekker kan liggen.

Dierenpension én trimsalon
U kunt bij ons terecht voor het verblijf van uw hond(en) en/of kat(ten), maar daarnaast kunt u ook bij ons terecht om uw hond(en) en/of kat(ten) te laten trimmen. Naast dierenpension zijn wij namelijk ook een trimsalon! U kunt hiervoor een losse afspraak bij ons maken en even bij ons langskomen in Spijk, maar wij kunnen uw huisdier ook trimmen tijdens zijn/haar verblijf in ons pension. Zo kunt u hem/haar weer heerlijk gewassen en fris mee naar huis nemen.

 

0596-59****
Regio: Netherlands
Advertentienummer: 20025