Honden welzijn Klinieken Advertentie 20031

Prijs: Zie omschrijving

Dierenkliniek Het Zicht - Uw dierenarts in Den haag

Beste huisdiereigenaren,
Met de invoering van de harde lockdown blijven onze praktijken geopend voor zorg voor uw huisdier(en). Dit omvat zowel curatieve als preventieve zorg, zoals vaccinaties. Ter bescherming van uw gezondheid en die van onze medewerkers, vragen wij u zich te houden aan de huidige maatregelen bij bezoek aan onze kliniek.

We leven in een moeilijke tijd door het coronavirus. Desalniettemin is de gezondheid van uw huisdier ook nu erg belangrijk. Is uw huisdier ziek of heeft het pijn? Wij staan ook nu voor u klaar voor reguliere behandelingen en preventieve zorg. Zowel Dierenkliniek Het Zicht als Dierenkliniek De Duinen blijven daarom gedurende deze periode open. Wij verzoeken u dringend een mondkapje te dragen bij bezoek en onze coronamaatregelen in acht te nemen. We hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en wensen iedereen sterkte in deze moeilijke tijd.

Dierenkliniek Het Zicht is een dierenarts in Den Haag voor kleine huisdieren, vogels en exoten. Wij begrijpen dat uw huisdier onderdeel is van uw gezin. Veiligheid en comfort voor uw huisdier hebben dan ook altijd onze prioriteit. We gebruiken de nieuwste diergeneeskundige medische technologie en werken met een team van liefhebbende en ervaren dierendokters, waaronder een vogelarts en papegaaien dokter. Onze specialisaties zijn de knie operatie en de kruisband operatie bij honden.

070 - 366 0****
Regio: Netherlands
Advertentienummer: 20031