Puppies Advertentie 20068

Prijs: Op aanvraag

OLD ENGLISCH BULDOG PUPS

Old Englische bulldog pus uit prachtige bloedlijn geboren op 07-01-2022

NIEUWE FOTO'S 4 WEKEN OUD, MOOIE GROVE PUPS !!!!

FOTO 1     REUTJE
FOTO 2     TEEFJE 1
FOTO 3     TEEFJE 2

FOTO 4     TEEFJE 3 

FOTO 5     TEEFJE 4 
FOTO 6     TEEFJE 5 GERESERVEERD!!

FOTO 7     OUDERS PUPS

FOTO 8     OPA PUPS

De pups mogen het nest verlaten op 04-03-2022

Uit prachtige kleur combinatie blauw / grijs / tricolor / geboren 5 x teefjes en 1 x reutjes !! beide ouders zijn goed van karakter komen uit een bloedlijn van zeer bekende namen , vader en moeder zijn in goede gezondheid en ook getest op HD / ED en bijde ouders patella vrij, dus goedgekeurd voor nageslacht waardoor de pups de juiste spierbouw hebben en de goede nasaal structuur bezitten , en het belangrijkste het goede genetica en karakter.

Dierenarts keuringen aanwezig van beide.

Beide ouders hebben een stamboom / moeder en vader zijn in bezit van een EKC registratie Stamboom.

De pups worden in huiselijke kring grootgebracht en gesocialiseerd met kleine kinderen en ook andere huisdieren.

De pups worden volgens schema groot gebracht , ontwormt 2 / 4 / 6 en 8 weken , zij worden gechipt , gevaccineerd , en zullen voorzien worden van hun eigen EKC registratie stamboom die gelijk op de naam gezet kan worden van het nieuwe baasje !! , tevens krijgen ze een EU paspoort met daarbij de volledige gezondheid verklaring van de dierenarts na dat de pups grondig zijn onderzocht op eventuele afwijkingen .

Als de pups mee mogen met hun nieuwe baasje krijgen zij een compleet verzorgd pupy pakket mee...

Het karakter !!
Is overtuigend , moedig en alert,
De old Englische Bulldog is een ideale gezins hond, Door zijn massieve en krachtige bouw heeft hij een indrukwekende uitstraling, Hij is enorm handig en soepel ondanks zijn massieve bouw, Indringers hebben geen schijn van kans,Hij lijkt gevaarlijk, maar schijn bedriegt, Het is meestal een rustige en eerder passieve hond, tot hij in een situatie komt waar hij zichzelf of zijn baasje moet verdedigen, een echte trouwe vriend als er op aankomt !!

Let wel op !!
Een hond aanschaffen doe je niet zo maar omdat het je leuk lijkt het vraagt veel aandacht en ook de juiste verzorging dat is waar je ook voor heb gekozen en dat moet je dan ook waarmaken !! hij kan zelf niks bepalen van hoe zijn leven er uitkomt te zien dat doe jij voor hem , maar als dat allemaal goed is krijg jij van hem zijn grootste dank en loyaliteit als een vriend , en dat voor het leven , zo moet je dat zien , want zo ziet hij jou ook ,als zijn vriend !!

!! Wilt u ook graag een pup uit deze prachtige bloedlijn aarzel dan niet om contact met ons op te nemen !!

0031616483459

Monica
Regio: Netherlands
Advertentienummer: 20068